handige websites

Algemene voedingsgerelateerde sites

Vereniging van Diëtisten (NVD) en is de beroeps- en belangenvereniging van de Nederlandse diëtist.

Deze website geeft informatie over ziekten waar een dieetadvies van belang is en over het juiste moment van verwijzing naar een diëtist.

​Het Voedingscentrum is de autoriteit die aan consumenten wetenschappelijk onderbouwde en onafhankelijke informatie geeft over een gezonde, veilige en meer duurzame voedselkeuze.

De Diabetes Vereniging Nederland (DVN) ondersteunt leden op allerlei manieren in hun strijd voor betere diabeteszorg en een betere kwaliteit van leven.

Hier staat veel nuttige informatie over voeding, beweging en veel over hart- en vaatziekten.

Dit is de uitgebreide informatiesite van de maag- darm en lever stichting(MLDS).

De Stichting VoedselAllergie is een patiëntenorganisatie voor mensen met een voedselallergie en een niet-allergische voedselovergevoeligheid.

Algemene sites over beweging

Het Kenniscentrum Sport (voorheen NISB) is het kennisinstituut dat een vitale samenleving nastreeft, waarin iedereen actief is.

Radicalsports biedt een unieke combinatie tussen kracht, conditie en atletisch vermogen. Bij ons word je fitter, sterker en atletischer. Radicalsports richt zich op functioneel trainen en behalen van resultaat. Dit in de vorm van Personal Training, leuke, afwisselende groepslessen en onbeperkt fitness.

Algemene sites over NLP

Deze uitgebreide site bevat een groot aantal artikelen over allerlei NLP-onderwerpen.

Als er een site is waar je veel informatie over NLP aantreft is het deze engelstalige site wel

Leuke quizen

Wilt u weten of u voldoende vezels eet?

Gebruik je teveel zoetstoffen?